fredag 23 september 2011

Feber

  Feber av Maggie Stiefvater

Fortsättningen av Frost.

Sam har äntligen blivit människa efter att ha varit människa och varg. Grace spenderar all sin lediga tid med Sam. Dom åker till Becks hus och kollar så att det finns mat och sånt där. Dom möter också en av dom nya vargarna Cole. Han vill vara varg för alltid men han lyckas inte att hålla sig i vargform särskilt länge. Grace börjar få hög feber och luktar varg ibland. Hennes föräldrar kommer på henne när Sam- som han gör varje natt- sover i Graces säng. Dom blir fly förbannade och ger Grace utegångs förbud och hon får inte träffa Sam.

Sam fyller år och i present får han åka till en studio och spela in sina låtar. Grace får egentligen inte följa med till studion men hon trotsar sin föräldrar med att göra det. Då blir hennes föräldrar riktigt arga och hon får utegångsförbud i 4 månader. Det vill säga tills hon blir 18 år. Men hon rymmer till Becks hus där Sam bor.
Hon börjar kräkas blod och Sam tar med henne till sjukhuset. Cole gör en vetenskaplig uträkning av vad som händer med Grace. Det Sam ville bort från verkar drabba Grace.

Jag tyckte att boken var ganska bra. Men inte lika bra som ettan. Tyckte att den var lite trög ibland.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar