tisdag 27 september 2011

Det är så logiskt alla fattar utom du

   Det är så logiskt alla fattar utom du av Lisa Bjärbo


Ester och Johan har varit bästa vänner sedan urminnes tider. Men Johan är hemligt kär i Ester sen fyra år tillbaks. Ester är kär i Adam som är rockartist och som även går på Esters och Johans gymnasium. Hon går på Adams spelning och efteråt får hon följa med till hans replokal. Dom dricker öl och så. 


Johans pappa jobbar över men egentligen är hans pappa hos någon annan tjej. Det bråkas ganska mycket hemma hos Johan. Han tänker även mycket på Ester. Han springer mycket och tränar orientering. Han och Ester umgås väldigt mycket och dom brukar ha filmkväll med hallonsoda popcorn och en påse bilar.


 Ester börjar vara med Adam men på Halloween festen så håller han på med en annan tjej. Hon blir ledsen och Johan följer med henne hem. Och det är då allt förändras. Han berättar för henne att han är kär i henne när han tror att hon har somnat. Dom glider isär från varandra och det blir inte som förut.


Jag tyckte att boken var bra och den var ganska självklar när man kommer till slutet. Men det blir ändå inte som alla andra böcker.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar