lördag 7 januari 2012

Saker som aldrig händer


Saker som aldrig händer av Johanna Lindbäck
Andreas är en helt vanlig gymnasiekille med skilda föräldrar. Han har en tjej sen nästan ett år tillbaka. Hon heter Hanna. Men han har märkt att allt är inte som det brukade vara. Det känns som om allt han gör blir fel för henne. När hans mamma flyttar till Stockholm där hon har fått jobb så flyttar Andreas hem till sin pappa. Han börjar umgås med sin gamla kompis och granne Erik. Dom blir vänner igen. Han får höra av Erik att han har sett att Hanna har varit  med en annan kille. Erik säger att han har nog missförstått allt. Men Erik åker hem till Hanna då hon har smsat att hon är sjuk. När han kommer dit så berättar hon att hon har varit otrogen. Med Billy... Erik stänger av allt och han åker hem. 
Han får reda på att alla andra visste det. Och inte ens hans närmaste vänner har sagt något. Han känner sig sviken. Erik stöttar honom och han tar med honom ut och festar. Dom blir mer vänner.
Jag tycker att det var ganska svårt att komma in i boken då man direkt kastas in i en händelse i berättelsen. Men efter ungerfär hundra sidor kom jag mer in i boken. Ganska  bra handling ändå.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar