söndag 9 oktober 2011

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag

 Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag av Sara Ohlsson


Olivia blir dumpad av hennes pojkvän John. Olivia vill ha honom tillbaka så hon och hennes bästis Emma inleder ``OPERATION FÅGELBAJS´´. Dom gör allt för att John ska komma tillbaka. Tor hennes andra bästis tycker att dom ska låta honom vara. Olivia vill verkligen ha tillbaka honom så hon försöker få honom avundsjuk. Men John säger att det är slut och att det inte funkar längre.


Men så går det lite snett. Mycket alkohol och mycket strul. John har ny flickvän.  Men sen vill John ha henne tillbaka fast han redan har en ny flickvän. Det blir ännu mer strul och alkohol. Hon strular runt med alla. Danijel, John, bonn Kalle och massa fler. Hon blir ovän  med Emma för att hon beter sig som hon gör. Tor fick en flickvän men det varade inte så länge. John skickar ett halsband med ett hjärta till henne. Men vad hon än gör så står Tor vid hennes sida.


Sen får hon reda på att John ringer hem till hennes föräldrar och pratar med dom. Hon blir arg på hennes pappa och att han pratar med hennes ex bakom ryggen på henne. Och John vill ha henne tillbaka mer än någonsin.


Jag tycker att boken var jättebra. Har läst den förut men glömt bort vad den handlade om.


Tack GILLA BÖCKER för recensions exemplaret.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar